Благодарим Ви за желанието  да получавате информационния бюлетин на BT Hotels Collection, в който включваме най-новите и актуални новини и оферти, свързани с нашите хотели . За да потвърдите е нужно да попълните полетата по-долу.

Thank you for being interested in BT Hotels Collection's newsletter. If you would like to receive the most recent news and offers from our hotels, please fill in the following fields.
* indicates required

Когато кликнете върху бутона "Subscribe to list", предоставяте на дружеството ни /“Би Ти Девелопмент Сървисиз“ АД (БТ), 1574 София, България, телефон: +359 2 805 5550, e-mail: marketing@bt-ds.com разрешение да Ви изпращаме електронна поща за целите на директен маркетинг/реклама. Давате разрешение на БТ да: • Събираме и използваме лични данни за Вас и Вашата активност и да ги свързваме с други данни, с които вече разполагаме или получаваме от другаде, например за покупки, лични предпочитания и др. • Да съхраняваме личните Ви данни в нашата система за управление на ресурсите на клиентите и да споделяме тези данни вътре в организацията и с нашите партньори. Имате право да оттеглите писмено съгласието си по всяко време, което не засяга легитимността на обработката на тази информация, преди оттеглянето. Имате право да оттеглите писмено съгласието си за използването на личната Ви информация за целите на директен маркетинг/реклама, като кликнете върху връзката "Отписване" в електронен бюлетин от нас или по друг начин се свържете с нас. В случай на оттегляне, Вашата лична информация няма да бъде обработвана за целите на директен маркетиг/реклама. Имате право на информация, на поправка, заличаване, ограничаване на обработването и прехвърлянето на Вашите лични данни, както и правото да подадете жалба до органите за надзор (Комисия за защита на личните данни, 1592 София, бул. "Проф. Цветан Лазаров", kzld@cpdp.bg). Имате право да поискате от нас да изтрием всичките Ви лични данни.Ако желаете да упражните правата си, не се колебайте да се свържете с нас на електронна поща: marketing@bt-ds.com или на телефон: +359 2 805 5550

Email Marketing Powered by Mailchimp